Uitslagen

Foto's van Alkmaar, Duindigt & Grasbanen kan je vinden bij de volgende fotografen:

De video-herhalingen van Alkmaar, Duindigt en Grasbanen bekijk je hier:

Foto's van Wolvega kan je vinden bij de volgende fotografen:

De video-herhalingen van Wolvega bekijk je hier:

Uitslag 22 juli Wolvega

Weer een mooie ponykoers gezien nu op VPW. De Belgische top pikeur Milan van Ghelewe kreeg Pegasus vleugels en won de strijd met Stanley. De 2e plek was voor dappere Dayton die met Nikki Obermeijer er alles aan deed om de 1e plek af te pakken. 3e de in goed verkerende vorm Kees nu met broer Aaron Danen. 4e Sandy Bot met haar Emira welke ook steeds meer de smaak te pakken krijgen. en uiteraard ook in de prijzen op plaats 5 Quinten van Ingen in zijn nieuwe kleuren met Daimond Eye. Iedereen weer veilig binnen en keurig gereden, Super!

Uitslag 19 juli Emmeloord

Wat een spannende ponykoers in Emmeloord gesponsord door Stal Weerwille.

Een nek aan nek race tussen Jill Obermeijer en Marije Danen, welke met een lipje werd gewonnen door Rakker en Jill haar eerste koers ooit wint. Kees met Marije verdienstelijk 2e. grote zus Nikki Obermeijer die het gaspedaal bij Stanley heeft gevonden en werd 3e. 4e Bjorn van de Blonk met zijn Petra De 5e plek was voor puntenjager Quinten van Ingen met zijn Daimond Eye.

Er waren wat onstuimige pony's bij die super in de hand werden gehouden door de jonge pikeurs. Goed gedaan rijders, vakwerk!

Het publiek en wij hebben genoten en zien in jullie zeker profs worden!

Uitslag 7 juli Joure

De eerste ponykoers dit jaar op gras is een feit. De Swipe dei ponies werd glansrijk gewonnen door Nikki Obermeijer met Stanley die nogmaals bewees dat hij goed op gras loopt. 2e gaf Aytra de Boer goed partij met haar Miss Wonka FS 3e snelle Daimond Eye met Quinten van Ingen op de sulky 4e grasbaanvreter Jack met Frederique Hagoort. 5e ook n alleskunner Bjorn van der Blonk met zijn Petra. Wat heeft iedereen zn best weer gedaan! Op naar Emmeloord, gaan we weer knallen met z'n allen!

Uitslag 26 juni Alkmaar

https://youtu.be/3zXzLgpvn8Y 

Iets later dan gepland, maar wat hebben we een fantastische dag gehad op Alkmaar 26 juni! De eerste koers gesponsord door PK Training werd gewonnen door onze nieuwkomers Collin Kooijman en zijn Frenky! Tweede werd Sandy Bot met haar knappe Emira. Derde werd Suenlio van Ingen met zijn Chief One. Als vierde kwam Faylinn Wiztebol over de streep met Sjaak. Vijfde werd de van heel ver komende Kevin Van Der Linden met zijn Dayton! Gefeliciteerd allemaal!

https://youtu.be/v3znJ3UzNKw 

De tweede koers was een kleinschalig veldje, helaas ook nog een schrapper erbij. Deze koers werd gesponsord door Ready2Race, die ook veel ponyspullen verkopen, waarvoor hartelijk dank! De overwinning was glansrijk voor Shanti Zonneberg met Wammes. Tweede werd Jill Obermeijer met Rakker. Derde werd Inana van der Burg met Merel. De vierde plaats ging naar Grace WK met Dayton en de vijfde plaats ging naar Nikki Obermeijer met haar Twinkeltje!

Gefeliciteerd allemaal!

Uitslag 10 juni Wolvega

Wat een mooie ponykoers afgelopen zaterdag gesponsord door DVG Projecten, waarvoor Dank! Weer was het de kleur blauw welke won, Nee geen Gerrits kleuren van Sandy Bot die 27 mei won. Nu de Schavemaker kleuren van Bjorn van der Blonk met zijn Petra die oppermachtig won. 2e kleine Kees nu met zusje Marije Danen. 3e stoere Lennie met Cecyllia Visser 4e dappere Friso nu met Caitlin Schoonhoven 5e knappe Jack met Frederique Hagoort. Alle pikeurtjes hebben netjes gereden!

Uitslag 29 mei Alkmaar

https://youtu.be/_DKhAAdRNew 

Wat was het weer een mooie dag, mooie koersen. De eerste werd weer magistraal gewonnen door Quinten van Ingen met zijn Diamond Eye. Tweede werd Sandy Bot met Emira. Derde werd Delano Goldman met Wammes. De vierde plaats was voor Louise Kanters met Spotty. Als vijfde tikten Inana van den Burg en Bliksem af!

https://youtu.be/JwjLQXAEK8k 

De tweede koers was súper spannend. Uiteindelijk trok eindelijk Nikki Obermeijer aan t langste eind en zij kon haar eerste overwinning met Twinkeltje op haar naam zetten! De tweede plaats ging naar Milan van Ghelewe en Spotty! Derde werd Marije Greijdanus met haar dapperste Vita. De vierde plaats was glansrijk voor Cecyllia Visser en haar knappe Lennie! De vijfde plaats ging nog net naar Noellyn Dassen en Snowy!

Uitslag 14 mei Alkmaar

Wat een dag! Wat een mooie koers! En een prachtige nieuwe winnares!! Als eerste wist Louise Kanters haar Spotty vakkundig naar de finish te sturen. Als tweede volgde Sandy Bot met Emira. Als derde kwam Milan van Ghelewe aangevlogen met Dayton. Vierde werd Bjorn van der Blonk met Petra en als vijfde tikte nog net de snorharen van Inana van den Burg haar Bliksem de finish aan, vlak voor een sterk finishende Zack van Aart met zijn in steeds betere vorm komende Odessa!

Super gereden allemaal!

De tweede koers was een magistrale overwinning van Noellyn Dassen en haar Snowy, speciaal voor de ster Russel November, die onlangs overleed. De tweede plaats was sterk voor Nikki Obermeijer met haar Twinkeltje. Derde werd Marije Greijdanus met de kleinste super raket Vita. Vierde werd Frederique Hagoort met haar knappe Jack. Als vijfde mocht Milan van Ghelewe nogmaals het podium betreden met super Spotty!

Allemaal Súper gedaan en op naar de volgende!!

Uitslag 23 april Alkmaar

https://youtu.be/v3QrzNM7oR8

Wat was het weer ee dag gister! Mooi weer tijdens de ponykoersen! Dat zorgde voor veel blijheid! De eerste koers werd wederom gewonnen door Quinten van Ingen en zijn pony Diamond Eye. Tweede werd heel knap Sandy Bot met haar Emira! Als derde kwam Inana van den Burg aangescheurd met haar Bliksem. De vierde plaats was heel knap voor Grace WK en Dayton en de vijfde plaats was voor Marije Greijdanus met haar Lichtehoeve's Polly!!Allemaal weer super gedaan en we hopen tot de volgende keer!!

https://youtu.be/2xI9pVVU61I

Ook de tweede koers hadden we nog prachtig weer!! We hebben weer genoten! De koers werd gewonnen door Frederique Hagoort en haar mooie Jack! Tweede werd heel knap Marije Greijdanus met haar raketje Vita. Derde werd wederom Inana van den Burg met een zeer enthousiaste Merel! Vierde werd Faye Kistemaker met Dayton. Vijfde werd heel knap Cecyllia Visser met haar knappe Lennie!! Heel goed gereden allemaal en hopelijk tot de volgende keer!!

Uitslag 15 april Wolvega

Wat een mooie ponykoers afgelopen zaterdag op VPW. Makkelijk gewonnen door Frederique Hagoort met haar Jack. 2e heel knap Cecyllia Visser met Lennie na lang de kop te hebben gehad. 3e dappere Vita met Marije Greijdanus. 4e onze gast Milan van Ghelewe met de later toegevoegde Stanley, die buiten mededingen mee deed, waardoor Aytra de Boer met Miss Wonka FS 4e werd. 5e stoere Dayton met Nikki Obermeijer. Ondanks het gure weer hebben jullie allemaal netjes gereden, ga zo door!

Uitslag 10 april Alkmaar

https://youtu.be/naUkr6JfAPU

Wat een dag gister! In de hozende regen hebben alle kinderen weer uitstekend hun best gedaan. Allereerst een compliment aan allemaal over hoe goed er is gedraafd! Minimale galoppades en dat zien we heel graag! Ga zo door!

De koers werd magistraal gewonnen door Quinten van Ingen en zijn "Nieuwe" crack Diamond Eye. Tweede werd Inana van den Burg met haar knappe Bliksem. Als derde kwam Marije Greijdanus binnen met haar stoere Lichtehoeve's Polly. De vierde plaats was voor Bjorn van der Blonk en zijn trouwe boef Petra. De vijfde plaats ging naar Lizz Obermeijer die haar Rakker nipt met de snorharen voor een sterke Shanti Zonneberg met haar Koos kon houden.

Gefeliciteerd Allemaal en bedankt aan Sponsor Kevin Bekker voor het mogelijk maken van deze dag!

 

https://youtu.be/2vy1FqgGmik

En wat een nattig feest was het in de tweede koers! Eveneens hier complimenten voor het netjes dravende houden van jullie cracks! Super gereden allemaal!

De eerste plaats ging naar Inana van den Burg met haar supersnelle Merel. De tweede plaats was voor de lang leidende Frederique Hagoort met haar Jack! Derde werd wederom Marije Greijdanus met haar stoere Vita die de draad weer helemaal gevonden lijkt te hebben door hun vele geduld en trainingen! De vierde plaats ging naar Jill Obermeijer met haar Rakkertje die op haren en snaren zus Nikki Obermeijer als vijfde liet eindigen met haar gastrit achter Stanley.

Allemaal super gereden en we hopen dat jullie er de 23e weer bij zullen zijn!