Deelnemers komende minidraverijen

Het deelnemersveld van de eerstvolgende minidraverij(en) wordt hier geplaatst zodra deze bekend is gemaakt door de organisatie. De koerskalender van dit jaar kan je vinden in onze Agenda. Heb je een mooie wedstrijd gezien en wil je graag meedoen? Zoek dan contact met een van de organisaties: Duindigt, Alkmaar, Wolvega of GrasbanenZoek je een uitslag van een ponykoers? Zo snel mogelijk na de wedstrijd staan ze bij Uitslagen. Het programma  voor de dravers is hier te bekijken: Dagprogramma - Draf en Rensport

3x Programma 11 december Alkmaar

Daar zijn we weer, voor de állerlaatste keer dit seizoen! En wat gaan we knallen vandaag! Dit wordt allemaal weer mogelijk hemaakt door fantastische sponsors, Leo Haak, Hulp op hoeven van Sanne Bosman en Angel en Emma en hun ouders! 2 fantastisch bezette minikoersen met 2 gastdeelnemers uit Duitsland, Lara en Mariella Braun! Wilkommen! En ook Ronald Lam reis dit keer af naar Alkmaar voor zijn allerlaatste minikoers! Super gezellig Ronald! En op de valreep een nieuwe oude bekende terug, Jills Bosman! Gezellig dat je er weer bent! Dit keer gaan ook de moeders het tegen elkaar opnemen! Omdat niet alle moeders kunnen rijdt er wat vervanging mee. Lang leven de lol! Wie zou er het beste kunnen sturen?

Omdat aan al het leuks een einde komt nemen we vandaag afscheid van 4 geliefde deelnemers die het veld hierna verlaten om hopelijk door te stromen naar de paarden. Even een extra hard applaus voor Ronald Lam, Angel Wever, Emma Sjoerdsma en de aller aller beste, Kampioen van de Minitrotters Future League, Christa Louwersheimer!


Deze fantastische koersen worden mogelijk gemaakt door Hulp op Hoeven van Sanne Bosman , Angel en Emma en hun ouders en Leo Haak, waarvoor heel hartelijk bedankt!!
Ook hebben Jur Strijbis en Jasper Houtenbos een halster en een zak wortelen voor iedere deelnemer beschikbaar gesteld! Hartelijk bedankt!!

De eerste mini's mogen van start om 12 uur. En voor wie het nog niet weet; de eerste koers start op de WITTE bordjes!

Let op; Vanwege de vele (reserve)moeders heeft dit keer de eerste koers ook WITTE NUMMERDEKJES!


De tweede koers start na de 2e koers, rond 13:10 u. Deze start op de ORANJE bordjes!
De prijsuitrijking zal plaatsvinden na de 4e koers! Zorg dat je allemaal optijd bent i.v.m. de koers voor de mama's!


De koers voor moeders start na de 6e koers rond 14:50 u! Voorafgaand moeten alle moeders een vrijwaringsverklaring tekenen voor zichzelf! Zorg dat je dat hebt gedaan! En ook voor de moeders zijn helm en bodyprotector verplicht!


We gaan nog 1 x knallen! Nog 1 x samen heel veel plezier maken! Wij hebben er enorm veel zin in!! Tot zondag!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb