Sponsor worden

Help jij ons mee om de minidraverijen tot een groot succes te maken? Een bijdrage doen kan op verschillende manieren: van kleine sponsoring tot een ponykoers op naam compleet met sierdeken voorzien van de naam en logo van je bedrijf!

Koers op naam

De jeugd is de toekomst van drafsport en daarom blijven we deze geweldige tak van de drafsport toejuichen. Wil jij ,of jouw bedrijf, een koers sponsoren dat kan! Voor €300 euro.(eenmalig geen verdere verplichtingen) krijg je een minidraverij op naam.

Wat staat daar tegenover? Een sierdeken met logo of naam, jullie naam in het Draf & Rensport magazine, de koers word vernoemd naar de sponsor, het bedrijf wordt omgeroepen door de speaker, en natuurlijk krijg je vrij entree. Je mag zelf de prijzen uitreiken en met onze dappere strijders op de foto!

Zoals altijd is het doel dat de kinderen weer de dag van hun leven hebben, met een BIG SMILE achter hun pony zitten en zich allemaal een winnaar voelen en heerlijk verwend worden. Het inschrijven voor de deelnemers is geheel gratis, en ook de organisaties zetten zich belangeloos in voor de minidraverijen. Dankzij fantastische sponsoren kunnen wij het mogelijk maken om een mooi gevulde koerskalender voor de pony's en pikeurs te organiseren.

Neem een kijkje in de Agenda voor de jaarkalender. Zit er een dag bij die u graag zou willen sponsoren? Wij horen het graag! Klik hier voor de contactgegevens van de organisaties.

Minidravers Club van €25

Een kleiner bedrag sponsoren kan natuurlijk ook. Zo is het sinds kort mogelijk om lid te worden van de Minidravers Club van €25, van de minidravers in Duindigt en Alkmaar! Hier kan je heel laagdrempelig lid van worden door eenmalig (vaker mag, niet verplicht) €25 te storten op onze speciale spaarrekening voor de minidravers. Om dit te doen kunt u een bericht sturen naar de organisatie van Duindigt of Alkmaar.

Stuur ook even bericht voor vermelding van bedrijf/naam/logo op de flyer of dat je liever anoniem blijft. Deze pot wordt gebruikt als nood-pot, mochten er meer kosten aan een koers zitten of er moeten nieuwe bordjes gemaakt worden enz. Dan kan dit allemaal gerealiseerd worden.

Wil je graag een bijdrage doen speciaal voor de minidravers in Wolvega? Neem dan contact op met Minitrotters Nederland.