Uitslagen

Foto's van Alkmaar, Duindigt & Grasbanen kan je vinden bij de volgende fotografen:

De video-herhalingen van Alkmaar, Duindigt en Grasbanen bekijk je hier:

Foto's van Wolvega kan je vinden bij de volgende fotografen:

De video-herhalingen van Wolvega bekijk je hier:

Uitslag 29 september Lisse

NK Mini Kortebaan Lisse

1. Stanley & Christa Louwersheimer
2. Dayton & Nikki Obermeijer
3. Petra & Bjorn van der Blonk
4. Spotty & Emma Sjoerdsma

 

Afgelopen donderdag was het Nederlands Kampioenschap Kortebaan voor de mini's. Het was super spannend en er was weinig te kiezen tussen de winnaars. We hadden zelfs 1 keer een dead-heat tussen Dayton en Stanley. Uiteindelijk trok Stanley aan het langste eind. Alle kinderen hebben weer onwijs genoten en heel leuk samen opgetrokken.

- Sharon Kemper & Kelly Wever

Uitslag 25 september Duindigt

VAN DER WEIJDEN BEDRIJFSAUTO'S MINI DERBY

1. Sandy & Helen Swann
2. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
3. Snowy & Noellyn Dassen
4. Petra & Bjorn van der Blonk
5. Stanley & Christa Louwersheimer

Wat een strijd was de Van der Weijden Bedrijfsauto's Mini Derby! Spannend tot de laatste snik, Alles kwam vrij dicht bij elkaar binnen. Maar er was maar 1 pony met zoveel speed dat ze als eerste de lijn bereikte. Dat was Helen Swann met Sandy. De tweede plaats was wederom voor Nikki Obermeijer en Twinkeltje. Derde werd haar beste vriendin Noellyn Dassen met haar snelle Snowy. Vierde werd heel sterk Bjorn van der Blonk met zijn superpony Petra. Als vijfde tikte Christa Louwersheimer af met straaljager Stanley.

Allemaal geweldig gereden! Het was een súper dag. Super bedankt aan de geweldige sponsor die dit allemaal voor ons mogelijk heeft gemaakt!

- Sharon Kemper & Kelly Wever

Uitslag 18 september Alkmaar

Epplejeck Mini Prijs

1. Saar & Nurcan Kartal
2. Sjaak & Tara Schermer
3. Rakker & Jill Obermeijer
4. Petra & Bjorn van der Blonk
5. Chief One & Suenlio van Ingen

TCT Pony Prijs

1. Swaga & Milan van Ghelewe
2. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
3. Stanley & Christa Louwersheimer
4. Wammes & Shanti Zonneberg
5. Dayton & Kevin van der Linden

Uitslag 10 september Wolvega

EQUIPROVET-Prijs

1. Noellyn Dassen met Snowy
2. Marije Greijdanus met Vita
3. Marit Hoffmann met Sam van de Bleekmeerhoeve
4. Christa Louwersheimer met Stanley
5. Frederique Hagoort met Jack

Uitslag 7 september Duindigt

N. Knoll B.V. 50 Jaar-Prijs

1. Max Verstappen & Quinten van Ingen
2. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
3. Saar & Nurcan Kartal
4. Bliksem & Inana van den Burg
5. Stanley & Christa Louwersheimer

 

Wat was het gister een geweldige dag! De N. Knoll B.V. 50 jaar prijs, super gesponsord door Helga Knoll. Zij kwam ook samen met Maaike Knoll en Quincy Vader de prijzen uitdelen, wat wij súper leuk vonden! We hadden een hele sterke verrassende winnaar; Quinten van Ingen en zijn Max Verstappen. Tweede werd Nikki Obermeijer met haar Twinkeltje. Derde werd heeeel knap Nurcan Kartal met Saar. Vierde werd Inana van den Burg met haar boefje Bliksem. En vijfde werd de Christa Louwersheimer met haar straaljager Stanley. Allemaal súper gereden!

- Sharon Kemper & Kelly Wever

Uitslag 28 augustus Wolvega

Van Der Linden Van Sprankenhuizen Trucks-Prijs

1. Kees & Aaron Danen
2. Stanley & Christa Louwersheimer
3. Friso & Ronald Lam
4. Sam van de Bleekmeerhoeve & Marit Hoffmann
5. Max Verstappen & Quinten van Ingen

 

Het was een mooi veld met veel stoere ponies. En wat hebben de mini pikeurs weer alles gegeven! veel mooie reacties uit het publiek! Toppers tot 10 september weer op VPW.

- Nathalie de Vreede

Uitslag 17 augustus Eenrum

Drafbaan Groningen-Prijs

1. Max Verstappen & Suenlio van Ingen
2. Jack & Frederique Hagoort
3. Rakker & Nikki Obermeijer
4. Stanley & Christa Louwersheimer
5. Blixtsnabbt Guld & Faye Kistemaker

Wat een spannende ponykoers op Eenrum! De ponies kwamen dicht bij elkaar binnen. Suenlio reed ditmaal Max Verstappen,hij was net zo snel,en pikte de winst in en ging er vandoor met ook nog een hele mooie bloemenkrans. 2e werd de hard af komende Jack met Frederique Hagoort. 3e de snelle rakker met Nikki Obermeijer. 4e Christa Louwersheimer met haar Stanley. 5e als mooie verassing Blixnabbt Guld met Faye Kistemaker.,die voor het eerst een prijs behaalde.Wat heeft iedereen super gereden. Het was niet makkelijk in de regen en de andere kant op. Dat kon je merken bijna alle ponies hadden een klein foutje. maar daar leren jullie van! Super gedaan hoor! Ook wil ik de ouders bedanken dat jullie allen zijn gekomen en we toch een mooi veldje hadden, merci! Sponsoren bedankt voor de uitnodiging en de mooie attenties.

- Nathalie de Vreede

Uitslag 3 augustus Emmeloord

Stal Weerwille-Prijs

1. Chief One & Suenlio van Ingen
2. Petra & Bjorn van der Blonk
3. Miss Wonka FS & Aytra de Boer
4. Friso & Ronald Lam
5. Kees & Aaron Danen

 

De neefjes Quinten en Suenlio van Ingen vochten met elkaar wie het snelste vertrok, waarbij Suenlio met Chief One er vandoor ging en zorgde voor Suenlios zijn eerste zege. 2e de dapper strijdende Petra met Bjorn van de Blonk. verrassend 3e Aytra de Boer die de grillige Miss Wonka FS die ze nu steeds beter van start af krijgt. 4e tikte Ronald Lam met zijn Friso af. En jaaaaaaaa!! een mooie 5e plaats wat als een overwinning voelde voor de kleine Aaron Danen met zijn Kees. Jullie hebben goed gestreden-gereden allen Toppers!

- Nathalie de Vreede

Uitslag 27 juli Middenbeemster Kortebaan


1. Bryanna & Nikki Obermeijer
2. Dayton & Kevin van der Linden
3. Rebbel & Shanti Zonneberg
4. Wammes & Grace Wever
5. Petra & Bjorn van der Blonk, Rakker & Lizz Obermeijer, Saar & Nurcan Kartal en Blixtsnabbt Guld & Faye Kistemaker.

Wát een dag was het woensdag!! Een hele ervaring voor alle deelnemers. Wat waren ze stoer! Er staat zelfs een grote foto in de krant van Lizz en Shanti! Die drant komt ook naar jullie toe zodat jullie dat aan alle vriendjes en vriendinnetjes en opa's en oma's kunnen laten zien. Het waren super spannende ritten. Zelfs nog 2 kampritten tussen Nikki en Bjorn en Lizz en Shanti! Super spannend! Grace maakte het nog even extra spannend door een ritje met 1 lijn te proberen. Gelukkig kon Wammes dat heel goed en liep alles goed af. Je bent een topper Grace! Waar iedereen zijn ogen richtte op Dayton, doe niet te kloppen leek, was daar ineens met een grote verrassing als eerste binnen Nikki Obermeijer met Bryanna! Kevin Van Der Linden werd 2e met zijn knappe Dayton. Derde werd de állerkleinste, Shanti Zonneberg met haar mini raket Rebbel! En de vierde plaats was voor ons stunt duo Grace Wever met haar Wammes! Op de 5e plaats hebben we Bjorn van der Blonk met zijn dappere Petra, Lizz Obermeijer met haar trouwe Rakker, Nurcan Kartal met haar stuiterbal Saar en Faye Kistemaker met haar bandiet Blixtsnabbt Guld! Jullie zijn ALLEMAAL winnaars en hebben het súper goed gedaan!

- Sharon Kemper & Kelly Wever

Uitslag 24 juli Duindigt

Vrienden van minidravers Duindigt 2022-Prijs

1. Saby's Allan Cross & Emily Indekeu
2. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
3. Spotty & Emma Sjoerdsma
4. Petra & Bjorn van der Blonk
5. Dayton & Kevin van der Linden

Het was weer een super mooie maar warme dag! Iedereen heeft weer ontzettend zijn best gedaan en wat hebben we van jullie genoten. De winst was ruim voor onze gasten; Emily Indekeu met haar fantastische blikvanger Saby's Allan Cross. 20 jaar en een jaar niet gekoerst en dan zo'n mooie prestatie. Tweede werd wederom sterk Nikki Obermeijer met haar prachtige Twinkeltje. De derde plaats was heel stoer voor Emma Sjoerdsma en Spotty! De vierde plaats ging heel knap naar Bjorn van der Blonk en Petra. Als vijfde kwam Kevin van der Linden nog naar voren geschoven met Dayton. Iedereen heeft super gereden en we hopen jullie allemaal weer terug te zien de volgende koers.

- Sharon Kemper & Kelly Wever

Uitslag 20 juli Emmeloord

EquiProVet-Prijs

1. Stanley & Christa Louwersheimer
2. Petra & Bjorn van der Blonk
3. Bryanna & Louise Kanters
4. Sam van de Bleekmeerhoeve & Marit Hoffmann
5. Friso & Ronald Lam

 

Eindelijk ponykoers op Emmeloord. Een zeer gewaardeerde uitnodiging, die de jonge pikeurs met beide handen aangrepen. Het waren Christa Louwersheimer en Bjorn van de Blonk met zijn Petra die hun abonnement op de 1e en 2e plek verlengde. Christa haar Stanley heeft vorm en werd eerste. zij zal volgende keer nog meer meters moeten geven. 2e Petra met Bjorn van de Blonk. 3e de grasbaantopper Bryanna nu met Louise Kanters 4e werd Marit Hoffmann met Sam van de Bleekmeerhoeve Een mooie 5e plek voor Ronald Lam met zijn Friso. Een drukke week voor de pikeurtjes allen super gereden en heel veel succes morgen op Duindigt!

- Nathalie de Vreede

Uitslag 16 juli Wolvega

Albert Heijn Bijsterbosch-Prijs

1. Stanley & Christa Louwersheimer
2. Petra & Bjorn van der Blonk
3. Swaga & Milan van Ghelewe
4. Jack & Frederique Hagoort
5. Snowy & Noellyn Dassen

Onverwachts een extra ponykoers in Wolvega de AH Bijsterboschprijs. Wat een mooi publiek en veel vertier voor de kinderen. De minitrotters gaven een mooie acte de presence. Op de finish af vochten 3 mini´s om de leiding. Petra met Bjorn van de Blonk was een taaie noot om te kraken voor Christa Louwersheimer met haar Stanley maar Christa pikte toch de winst af. 2e Petra met Bjorn van de Blonk 3e Milan van Geheluwe met zijn Swaga 4e Frederique Hagoort met haar Jack. 5e tikte Snowy met Noellyn Dassen af. Wat hebben wij allen weer genoten van jullie kunnen!

- Nathalie de Vreede

Uitslag 10 juli Duindigt

Van Der Linden Auto Mini Gouden Zweep

1. Dayton & Kevin van der Linden
2. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
3. Petra & Bjorn van der Blonk
4. Rakker & Dylan van Toor
5. Spotty & Emma Sjoerdsma

Wat een koersdag! De eerste van het seizoen op Duindigt. Christa Louwersheimer had even een echtelijke ruzie met haar Stanley, waarbij dit keer Stanley aan het langste eind trok. Gelukkig kwam Christa er goed vanaf met een blauw oog en een lichte hersenschudding. Beterschap Christa! We hopen dat je er volgende keer gewoon weer bij bent. De koers werd magistraal gewonnen door Kevin Van Der Linden met Dayton. Tweede werd heel sterk Nikki Obermeijer met Twinkeltje. Als derde kwam Bjorn van den Blonk met Petra aangestormd. Vierde werd Dylan van Toor met zijn Rakker en vijfde werd heel knap Emma Sjoerdsma met haar knappe Spotty. Allemaal super gereden! We kijken ernaar uit jullie weer te zien!

- Sharon Kemper & Kelly Wever

Uitslag 1 juli Joure

Minidraverij Swipe Dei Joure

1. Bryanna & Nikki Obermeijer
2. Sam van de Bleekmeerhoeve & Marit Hoffmann
3. Snowy & Noellyn Dassen
4. Petra & Bjorn van der Blonk
5. Stanley & Christa Louwersheimer

Wat een spannende ponykoers op Joure. Aaron lag erg lang aan kop totdat Kees besloot het hazepad te kiezen. Bryanna had vorm en draafde naar een gemakkelijke overwinning met pikeur Nikki Obermeijer. Een mooie 2e werd Marit Hoffmann met de steeds beter wordende Sam van de Bleekmeerhoeve. 3e Heel sterk gefinisht Noellyn Dassen met haar Snowy. 4e tikte dappere Petra met Bjorn van de blonk af. Voor de 5e plek was het bijna foto finish tussen Quinten, Jordy en Christa Louwersheimer ,waarbij laatstgenoemde de beide heren te snel af was met haar Stanley. Dit beloofd wat voor de toekomst hoe knap jullie al rijden allen!

- Nathalie de Vreede

Uitslag 18 juni Wolvega

Goo River Flevo-Prijs

1. Stanley & Christa Louwersheimer
2. Friso & Ronald Lam
3. Jack & Frederique Hagoort
4. Sam van de Bleekmeerhoeve & Marit Hoffmann
5. Dayton & Kevin van der Linden

Wat een spannende ponykoers weer op VPW de 18e. Aaron Danen heeft lang de kop positie gehad met Kees maar moest helaas verstek laten gaan. Ronald Lam was hard op weg naar een zege met Friso, maar werd op het eind opgeslokt door Christa Louwersheimer met Stanly ,haar eerste overwinning dit jaar. Ronald Lam pakte een mooie 2e plek. Een fraaie 3e plaats voor Frederique Hagoort met haar Jack. Heel knap 4e de pas beginnende Marit Hoffmann met Sam van de Bleekmeerhoeve. De 5e plek pikte Kevin van de Linde met Dayton nipt af van Bjorn van de Blonk met zijn Petra. Faye Kistemaker met haar Blixtnabbt Guld is in aantocht , nog even de juiste gangen vinden en ze flits ze voorbij. Wat hebben de mini-pikeurs weer super gereden. stuk voor stuk kampioenen genoten van jullie!

- Nathalie de Vreede

Uitslag 15 juni Aduard

Ratatouille-Prijs

1. Chief One & Quinten van Ingen
2. Friso & Ronald Lam
3. Stanley & Christa Louwersheimer
4. Jack & Frederique Hagoort
5. Swaga & Milan van Ghelewe

Afgelopen woensdag was er natuurlijk ook weer minikoers op de grasbaan van Aduard! Helaas waren er 2 schrappers; Noellyn Dassen met Snowy en Grace Wever met Bryanna. Zo bleven er een 8 tal pony's over wie de strijd aan gingen

Aan de start was er ietwat chaos en hinder tussen het midden en achterveld, maar iedereen kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Het was voor Quinten van Ingen de eerste overwinning met zijn pony. Dayton, die op Alkmaar zo goed was, kon op het gras zijn loop niet echt vinden en had ook even een discussie met zijn rijder onderweg.

- Nathalie de Vreede

Uitslag 6 juni Alkmaar

Mini TCT-Prijs

1. Dayton & Nikki Obermeijer
2. Bliksem & Inana van den Burg
3. Rebbel & Shanti Zonneberg
4. Petra & Bjorn van der Blonk
5. Chief One & Suenlio van Ingen

Wessel Goudsblom-Prijs

1. Dayton & Kevin van der Linden
2. Wammes & Tara Schermer
3. Stanley & Christa Louwersheimer
4. Chief One & Quinten van Ingen
5. Rakker & Jill Obermeijer

Het was weer een spectaculair nat dagje gisteren. Iedereen was een echte bikkel, rijden in dat vieze natte weer. Er was een stel dat als een ware speedboot naar de overwinning kwam scheuren, namelijk Nikki Obermeijer en Dayton! Tweede werd heel knap Inana van den Burg met Bliksem. De derde plaats was voor de kleine rappe Rebbel met Shanti Zonneberg. Vierde werd Bjorn van der Blonk met Petra, en vijfde werd Suenlio van Ingen met Chief One.

Ook de tweede koers werd in de prut en regen verreden. Andermaal was Dayton de sterkste in zijn klasse. Heel knap naar de overwinning ging Kevin van der Linden en zijn Dayton. Tweede werd de heel sterk gehouden Tara Schermer en Wammes. Als derde wist Christa Louwersheimer haar Stanley over de streep te krijgen. Vierde werd Quinten van Ingen met Chief One. Als vijfde eindigde Jill Obermeijer met haar kleine dappere Rakker.

Gefeliciteerd allemaal!
Minidraverij Alkmaar

Uitslag 25 mei Hilversum

Broadway Fortuna-Prijs

1. Jack & Frederique Hagoort
2. Rebbel & Shanti Zonneberg
3. Stanley & Christa Louwersheimer
4. Petra & Bjorn van der Blonk
5. Swaga & Milan van Ghelewe

Het was een mooi groot veld waarin al veel toekomstige pikeurs zijn gespot door het publiek. Top gereden minitrotters!

We zijn allen goed verwend door de feestbubbels met de vlag van Nederland en België erop namens de familie Van Ghelewe. En uiteraard alle mooie attenties namens de sponsor. Waarvoor dank!

- Nathalie de Vreede, Minitrotters Nederland

Uitslag 8 mei Alkmaar

Minidraver Mama's Bedankt-Prijs

  1. Saar & Nurcan Kartal
  2. Rebbel & Shanti Zonneberg
  3. Rakker & Lizz Obermeijer
  4. Wammes & Louise Kanters
  5. Chief One & Suenilo van Ingen


Minidraver Mama's in het Zonnetje-Prijs

  1. Swaga & Milan van Ghelewe
  2. Dayton & Kevin van der Linden
  3. Stanley & Christa Louwersheimer
  4. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
  5. Rakker & Jill Obermeijer

Wat was het weer een gewedige koersdag voor de mini's! Eindelijk was daar glansrijk de welverdiende overwinning voor Nurcan met haar trouwe Saar! Gefeliciteerd! Tweede werd vriendin en trainingsgenoot Shanti met Rebbel. Als derde tikte de stoere Lizz af met Rakker. Vierde werd heel knap Louise met Wammes. Als vijfde kwam de debuterende Suenilo met Chief One! Allemaal super gereden!

Ook de tweede koers zorgde weer voor een mooi spektakel. Een hele gemakkelijke overwinning voor Milan met Swaga! Er is aangegeven dat hij volgende keer naast Stanley wil starten, hoe stoer! Als tweede kwam, na een ongelukkig momentje in de bocht, Kevin met zijn Dayton snoeihard af. Als derde tikte Christa af met Stanley. Vierde werden heel knap Nikki met Twinkeltje en als vijfde Emma met haar stoere Spotty. Ook hier allen weer geweldig gestreden. Gefeliciteerd allemaal!

Minidraverij Alkmaar

Uitslag 7 mei Wolvega

EQUIPROVET-Prijs

1. Swaga & Milan van Ghelewe
2. Stanley & Christa Louwersheimer
3. Jack & Frederique Hagoort
4. Dayton & Kevin van der Linden
5. Friso & Ronald Lam

Peerdepietendag de Equiprovet-prijs was een zeer mooie ponykoers, deze werd onder luid gejuich magistraal gewonnen door onze Belgische vriend Milan van Ghelewe met zijn snelle Swaga. Christa louwersheimer werd knap 2e en een mooie 3e plek voor Frederique Hagoort met haar knappe Jack. 4e werd Kevin vd Linden met zijn stoere Dayton. 5e was de kleine Friso met Ronald Lam. Kortom een spannende race! Alle kids hebben super gereden en zijn goed verwend door de sponsor Equiprovet. Onze dank daarvoor! Ook Jumbo Wolvega heeft ons getrakteerd op een leuke attentie, ook bedankt Jumbo!

Minitrotters Nederland - Wolvega

Uitslag 18 april 2022 Alkmaar

J. Thiele en Zn Zeevisgroothandel-Prijs

1. Odessa & Dylan van Toor
2. Condor & Christa Louwersheimer
3. Rebbel & Shanti Zonneberg
4. Rakker & Lizz Obermeijer
5. Petra & Bjorn van der Blonk

Trotting Classics Tour-Prijs
1. Odessa & Zack van Aart
2. Twinkeltje & Nikki Obermeijer
3. Stanley & Christa Louwersheimer
4. Jack & Frederique Hagoort
5. Dayton & Kevin van der Linden

Het was weer een geweldige druk bezochte koersdag gister! Iedereen liep er weer op zn paasbest bij, vooral Nurcan had erg haar best gedaan om haar pony Saar in de paas sfeer te versieren. Erg leuk gedaan!

De eerste koers verliep weer erg mooi en we hebben er weer van genoten! Christa maakte het nog even heel spannend, maar de eerste plaats was glansrijk voor Dylan van Toor en Odessa. Tweede werd Christa Louwersheimer met Condor, die per koers beter wordt. De derde plaats ging naar Shanti Zonneberg met haar kleine Rebbel. Als vierde kwam Lizz Obermeijer binnen met Rakker. De vijfde plaats was voor Bjorn van der Blonk met Petra.

Iedereen super netjes gereden. Ook onze andere debutant, Imre Vis, super netjes gedaan. We hopen iedereen weer terug te zien op 8 mei!

Ook de tweede koers was weer een genot om naar te kijken. Op onze Blixtsnabbt Guld na, die de loop niet echt kon vinden, kwam het veld weer redelijk dicht na elkaar binnen. Er was echter een pony die er met kop en schouders bovenuit stak en dat was Zack van Aart met Odessa. Als tweede kwam Nikki Obermeijer met Twinkeltje over de streep. Derde werd Christa Louwersheimer met haar fantastische Stanley. Vierde werd Frederique Hagoort met haar prachtige Jack. Als vijfde kwam Kevin van der Linden binnen met zijn Dayton.

Ook hier allemaal super gereden en we hopen tot de volgende keer!


- Organisatie Minidraverij Alkmaar

Uitslag 3 april 2022 Alkmaar

Piet en Anneke Meester-Prijs

1. Petra & Bjorn van der Blonk
2. Rakker & Dylan van Toor
3. Spotty & Noa Pools
4. Wammes & Louise Kanters
5. Chief One & Quinten van Ingen

Peter Strooper in Memoriam-Prijs
1. Swaga & Milan van Ghelewe
2. Miss Wonka FS & Aytra de Boer
3. Dayton & Kevin van der Linden
4. Stanley & Christa Louwersheimer
5. Snowy & Noellyn Dassen

Wat een dag weer gister met mooie ponykoersen! Een super start van het seizoen waar we natuurlijk super blij mee zijn.

Een paar kleine wijzigingen in het eerste veld. Inana werd helaas ziek en kon niet komen. Beterschap Inana! Sjaak werd ineens acuut kreupel en kon helaas ook niet starten. Ook voor Sjaak sterkte en beterschap!

De eerste koers was een spannende strijd tot de laatste metertjes! De eerste koers werd gewonnen door onze nieuwe deelnemer; Bjorn van der Blonk met Petra. Tweede werd de zeer fanatieke strijder Dylan van Toor met Rakker. Als derde kwam heel verrassend over de streep Noa Pools met de fantastische Spotty. Vierde werd de altijd enthousiaste Louise Kanters met Wammes. Als vijfde kwamen Quinten van Ingen en zijn nieuwe troef Chief One over de streep. Allemaal heel goed gedaan en van harte gefeliciteerd!

En natuurlijk ook weer een super mooie tweede koers met eveneens een debutant als winnaar. Namelijk onze Belgische gast; Milan van Ghelewe met zijn snelle Swaga! Als tweede kwam vliegensvlug Aytra de boer naar voren gevlogen met Miss Wonka FS. Als derde mochten Kevin van der Linden en Dayton aftikken. Vierde werd Christa Louwersheimer met haar grootvorst Stanley. Vijfde werd met een neusje Noellyn Dassen met haar Snowy. Ook hier allemaal fantastisch gereden! We hopen jullie uiteraard allemaal weer terug te ontvangen met Pasen!

- Organisatie Minidraverij Alkmaar

Maak jouw eigen website met JouwWeb