Klassementen

Elke organisatie heeft haar eigen klassement, waardoor er maar liefst drie kampioenen per seizoen zijn. Welke jonge rijders staan er op dit moment bovenaan? Hoeveel punten hebben de deelnemers al bij elkaar gereden? Lees de laatste tussenstand hier!

Klassement Minidravers Duindigt

  1. Kevin van der Linden  & Dayton - 30 punten
  2. Zack van Aart & Odessa - 26 punten
  3. Nikki Obermeijer & Twinkeltje - 20 punten

Laatste update: 01 november 2021

Ook dit korte maar krachtige seizoen was er weer een kampioen. Een kampioen die het niet zag aankomen! Na het tellen van de punten werd met een 3-tal 2e plaatsen, goed voor 30 punten, dit seizoen kampioen Kevin van der Linden met zijn snelle Dayton. Op de voet gevolgd door, op de tweede plaats met 26 punten, Zack van Aart met Odessa. De derde plaats voor dit jaar gaat, met 20 punten, naar Nikki Obermeijer met Twinkeltje.

Allemaal SÚPER GOED gedaan. We hopen uiteraard dat iedereen er volgend jaar weer bij is!

 

Klassement Minidraverij Alkmaar

  1. Christa Louwersheimer met Stanley & Zack van Aart met Odessa - 38 punten
  2. Liz Kistemaker met Bryanna - 24 punten
  3. Zoë Wester met Condor & Kevin van der Linden met Dayton - 22 punten

Natuurlijk is er ook dit jaar een kampioen van het seizoen. Zeg maar nee, want we hebben er twee! Het was heel spannend, maar met beiden exact even veel punten; 38, zijn de kampioenen dit jaar Zack van Aart met Odessa én Christa Louwersheimer met Stanley. De tweede plaats in het klassement is met 24 punten voor Liz Kistemaker met Bryanna. De derde stek is eveneens gedeeld, en wel met 22 punten tussen Zoë Wester met Condor en Kevin Van Der Linden met Dayton.

Gefeliciteerd allemaal!

Laatste update: 30 december 2021

Klassement Minitrotters Nederland (Wolvega)

  1. Christa Louwersheimer & Stanley
  2. ...
  3. ...

Laatste update: XXX